КОМПЛЕТ ЗВУЧНИЦИ ЗА ДОМАШНО КИНО

Сите спецификации и функции

SS-CS310CR

Централен звучник

Вид на куќиште на централен звучник
Бас рефлекс
Завршна обработка на централен звучник
Ткаенина (решетка), PP лист (куќиште)
Максимална влезна моќност на централниот звучник
145W
Централен звучник - име на модел
SS-CS10C
Централен звучник - номинална импеданса
6 оми
Систем со централен звучник
1-системски, систем со 2 звучници

Преден звучник

Вид на куќиште на преден звучник
Бас рефлекс
Завршна обработка на преден звучник
Ткаенина (решетка), PP лист (куќиште)
Максимална влезна моќност на предниот звучник
145W
Преден звучник - име на модел
SS-CS3
Преден звучник - номинална импеданса
6 оми
Преден звучник - систем
3-системски, систем со 4 звучници
Влезен приклучок на преден звучник
Вид на навртување
Димензии на преден звучник (Ш x В x Д)
230 x 922 x 260 мм

Општи карактеристики

Централен звучник
1
Фреквентен одзив
45Hz-50KHz
Преден звучник
2
Опкружувачки звук
2

Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
1163 x 547 x 372 мм
Тежина
29,5 кг

Опкружувачки звучник

Опкружувачки звучник - име на модел
SS-CS10S
Опкружувачки звучник - систем
1-системски, систем со 1 звучник
Вид на куќиште на опкружувачки звучник
Бас рефлекс
Завршна обработка на опкружувачки звучник
Ткаенина (решетка), PP лист (куќиште)
Максимална влезна моќност на опкружувачкиот звучник
145W
Опкружувачки звучник - номинална импеданса
6 оми
Димензии на опкружувачки звучник (Ш x В x Д)
96 x 171 x 113 мм

Опции на бои

black

Функции

Слика од Комплет звучници за домашно кино

Совршен партнер за вашиот систем за домашно кино

Откријте го значењето на прекрасна забава. Овој комплет звучници е одличен за вашиот систем за домашно кино, со моќни подни звучници кои внесуваат реалистичност во филмовите и музиката и дискретни звучници за одличен опкружувачки звук.

Слика од Комплет звучници за домашно кино

Подобрете го доживувањето при гледањето со 5 звучници за опкружувачки звук

Слушајте ги сите звуци со природна длабочина и исклучителна јасност. Овој комплет звучници за домашно кино е составен од два подни звучници, два сателитски звучници и еден мал централен звучник кои ќе ја исполнат вашата просторија со звук. Предните звучници се одликуваат со два MRC вуфери, супер високотонец и високотонец со мека купола, поради што се одлични за гледање филмови и слушање музика.

Слика од Комплет звучници за домашно кино

Супер високотонец за неверојатно високи тонови

Уживајте во беспрекорни високи тонови за музика или дијалози. WD супер високотонците вградени во предните звучници создаваат широко звучно поле кое го задржува својот квалитет низ целата просторија. Нотите со висока фреквенција се репродуцираат со јасен и детален звук со висока резолуција, за да можете да уживате во извонреден звук без разлика каде седите.

Слика од Комплет звучници за домашно кино

Целуларен конус засилен со мика за звук без изобличувања

Уживајте во помоќни и почисти ниски тонови. Многу звучници користат конуси од хартија кои низ времето се извиткуваат и деградираат, што доведува до изобличување на звукот. Вуферите од целуларни влакна засилени со мика (MRC) се цврсти и ја задржуваат својата форма дури и при движење со голем притисок и брзина, така што можете да го засилите басот без загуби во квалитетот на звукот.

Слика од Комплет звучници за домашно кино

Приклучоци од висока класа за чист звук

Слабото поврзување помеѓу компонентите може да има значајно влијание врз севкупниот квалитет на звукот. Нашиот комплет звучници за домашно кино се одликува со приклучоци од висока класа за намалување на изобличувањата за да уживате во музиката со детали какви што заслужува.