Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и DVD
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и DVD
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и DVD
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и DVD
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и DVD

Спецификации и функции

Развеселете ја забавата со домашниот аудио систем SHAKE-X70D со голема моќ. Почувствувајте го моќниот бас што го создава Sound Pressure Horn и направете атмосфера како во ноќните клубови со DJ ефектите и LED диодите во разни бои.
  • Технологија Sound Pressure Horn за моќен бас

  • LDAC за висококвалитетно слушање преку Bluetooth

  • Диџеј ефекти за забава како во ноќните клубови

  • Функциите за караоке ви овозможуваат да пеете заедно со песната

  • Екранот со LED светилки создава атмосфера за забава

Димензии на главен уред (ШxВxД см)(прибл.)
45,5 x 16,5 x 33,0
Димензии на преден звучник (ШxВxД см)(прибл.)
51,0 x 77,3 x 49,1
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина