Слика од Аудио систем V82D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V82D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V82D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V82D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Спецификации и функции
Организирајте забава за повеќе луѓе со ЗВУК ОД 360° и бас со голем опсег. Танцувајте и пејте заедно со јасни и директни вокали, трепкачко осветлување од 360° за забави, светилки во звучниците и препуштете му на секого да биде диџеј со контролата со хоризонтални и вертикални гестикулации или преку вашиот паметен телефон.
  • ЗВУК ОД 360° и бас со голем опсег

  • Осветлување за забава од 360° и светилка во звучникот

  • Контрола со гестикулации за забавно и лесно ракување

  • Гласовна контрола преку Fiestable / светилки за забава преку Fiestable

  • Вграден DVD плеер со HDMI излез

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина