ДОМАШЕН АУДИО СИСТЕМ СО ГОЛЕМА МОЌ, WI-FI И BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Осветлете ја забавата

MHCV77DW.CEL

„Сè-во-едно“ домашен стерео систем со голема моќ со светилки за забава, контролен панел отпорен на прскање, Bluetooth® и Wi-Fi®.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница