Слика од Аудио систем V72D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V72D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V72D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V72D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Спецификации и функции
Организирајте забава за повеќе луѓе. Почувствувајте го ритамот на омилените песни насекаде околу вас и на голема оддалеченост. Уживајте во осветлувањето за забава што се синхронизира со ритамот и препуштете им на сите да бидат диџеи со контролата со хоризонтални и вертикални гестикулации или преку вашиот паметен телефон.
  • ЗВУК ОД 360° и бас со голем опсег

  • Осветлување за забава од 360° и светилка во звучникот

  • Контрола со гестикулации за забавно и лесно ракување

  • Гласовна контрола преку Fiestable / светилки за забава преку Fiestable

  • Вграден DVD плеер со HDMI излез

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина