АУДИО СИСТЕМ V71D СО ГОЛЕМА МОЌ И ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Внесете ЗВУК ВО ЖИВО и светилки за забава од 360° во домот

MHCV71D.CEL

Сè-во-едно стерео систем со голема моќ, ЗВУК ВО ЖИВО, светилки за забава од 360°, контролен панел отпорен на прскање и Bluetooth®.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница