Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

Спецификации и функции

Пренесете ја забавата во домот со овој компактен и моќен аудио систем во една целина. Уживајте во моќен звук и сè-во-едно дизајн кој заштедува простор и засилете ги ниските фреквенции со Mega Bass. Експериментирајте со диџеј ефектите, поканете ги пријателите на караоке и видете кој пее подобро. Лесно поврзувајте системи со функцијата за проследување забава, за да го добиете најдобриот звук за забава.
  • Подобрувањето со DSEE го обновува квалитетот кај компресираните фајлови

  • FM радио, Bluetooth®/NFC, репродукција од CD и USB

  • Диџеј ефекти за звук

  • Длабок бас со Mega Bass

  • Поврзувајте системи со Party Chain (проследување забава)

Влезни и излезни приклучоци
USB приклучок (1), Аналоген аудио влез (1), Аналоген аудио излез (1), Излез за микрофон 2 (6φ)
Големина на главен уред (Ш x В x Д)
290 мм x 600 мм x 265 мм

Што има во пакетот

Далечински управувач:, FM антена, Батерија (AAA/манган), Водич за брзо поставување, Гарантен лист

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат