Прескокни до содржина
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ
Спецификации
  • RMS моќност од 120 вати и засилување на бас

  • Вграден држач за iPhone/iPod

  • USB влез/CD плеер/ FM радио

  • LCD екран со часовник

  • Звучниците може да се постават вертикално или хоризонтално

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина