АУДИО СИСТЕМ XB72 СО ГОЛЕМА МОЌ И EXTRA BASS

Направете забава за паметење со овој моќен едноделен систем за звук.

GTKXB72.CEL

Едноделен стерео систем со голема моќ, EXTRA BASS™, ЗВУК ВО ЖИВО, BLUETOOTH® и NFC, панел со LED-светилки и ефекти за диџеи.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница