ДОМАШЕН АУДИО СИСТЕМ СО ГОЛЕМА МОЌ И ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Понесете ја забавата насекаде со овој пренослив систем со голема моќ

GTKXB5R.CEL

Домашен аудио систем со голема моќ, Bluetooth®, EXTRA BASS и светилки во звучникот со трепкачко светло.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница