HI-FI-СИСТЕМИ

Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

GTK-XB5
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

redgreenblueblack

Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Забава на ваше барање

Внесете живот во секоја забава со овој едноделен систем со звук како во ноќните клубови. EXTRA BASS™ ви нуди моќни ниски тонови за громогласни EDM бас линии, а светлосните ефекти создаваат фестивалска атмосфера.

Прилагодливо поставување на звучниците
Флексибилно поставување

Вградениот сензор автоматски ги активира двата горни високотонци, за да уживате во стерео звук кога системот е поставен и вертикално и хоризонтално.

Лого ознаки за NFC и Bluetooth®
Поврзете се веднаш

Започнете веднаш да проследувате музика од вашата дигитална збирка откако ќе воспоставите врска преку NFC со еден допир.

Разиграјте ја целата куќа

Наменет за љубителите на бас. Притиснете го копчето EXTRA BASS™ и добијте длабок и моќен звук и уживајте додека ритамот ве движи.

Осветлете ја ноќта

Подобрете ја атмосферата со светлосните ефекти 

Разубавете ја забавата со линиските светилки и светилките на звучникот. Трепкачкото светло се синхронизира со ритамот и создава клупски вибрации кои траат во текот на ноќта.

Рачки за носење и лесен дизајн
Понесете ја забавата со вас

Рачките и лесниот дизајн го олеснуваат пренесувањето

Забавата може да продолжи и по времето за затворање. Рачките за носење и лесното куќиште ви овозможуваат лесно пренесување, каде и да одите.

Подгответе се за звук кој го исполнува домот

Синхронизирајте ги вашите системи со Party Chain (проследување забава)

Поврзете се со други GTK-XB5 системи преку Party Chain (проследување забава) за да ги синхронизирате светлата и звукот и да ја однесете забавата на следното ниво.

Sony Design

СЕРИЈА EXTRA BASS™

Спецификации и функции

Внесете живот во секоја забава со овој едноделен систем со звук како во ноќните клубови. EXTRA BASS ви нуди моќни ниски тонови за громогласни EDM бас линии, а светлосните ефекти создаваат фестивалска атмосфера.
  • Уживајте во длабок и моќен бас со EXTRA BASS

  • Донесете ја дома фестивалската атмосфера со линиските светилки и светилките во звучникот

  • Добијте добар звук во вертикална или хоризонтална положба со флексибилното поставување

  • Поврзете повеќе системи со Party Chain (проследување забава)

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина