Слика од Пренослив безжичен звучник PG10
Слика од Пренослив безжичен звучник PG10
Слика од Пренослив безжичен звучник PG10
Слика од Пренослив безжичен звучник PG10
Слика од Пренослив безжичен звучник PG10
Слика од Пренослив безжичен звучник PG10
Слика од Пренослив безжичен звучник PG10
Спецификации и функции
Пренослив, безжичен и со батерија на полнење - GTK-PG10 е идеален за надворешна употреба, а нуди и наменски режим за забава на отворено што го распространува звукот уште повеќе и горен панел отпорен на прскање врз кој може да ставате пијалаци. Одличен е и за внатрешна употреба, со компактни димензии и јасен звук.
  • Режимот за забава на отворено го распространува звукот уште повеќе

  • Горниот панел е отпорен на прскање и има држачи за чаши

  • Батеријата на полнење нуди репродукција до 13 часа

  • Поврзување преку Bluetooth® за безжично проследување на музика

  • Со FM-приемникот ќе уживате во вашите омилени радио станици

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина