НАДВОРЕШЕН БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК GTK-PG10

Слушајте надвор или внатре со овој пренослив безжичен систем за звук.

GTKPG10.CEL

Пренослив систем за звук со Bluetooth®, FM-приемник и горен панел што е отпорен на прскање со држачи за чаши.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница