Изберете го вашиот модел

БЕЗЖИЧЕН ЗВУЧНИК СО BLUETOOTH®

Безжичен звук, едноставен стил

CMTX7CDW.CEL

Сè-во-едно аудио систем со Bluetooth® и NFC, излезна моќ од 40W, Wi-Fi®, DLNA, Airplay и репродукција преку USB

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница