HI-FI СИСТЕМ СО BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Домашна Hi-Fi забава на едноставен начин 

CMTX3CDR.CEL

Hi-Fi систем со вкупна моќност од 20W со Bluetooth®, NFC со еден допир и MEGA BASS

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница