Изберете го вашиот модел

HI-FI СИСТЕМ СО BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Компактен аудио систем со класичен дизајн од три кутии и напредно безжично поврзување на вашата музика со вашиот живот.

CMTSBT20.CEL

Hi-Fi систем со излезна моќ од 12 W, Bluetooth® и NFC, CD плеер, FM радио приемник, USB и Mega Bass

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница