слика од CMT-SBT20
слика од CMT-SBT20
слика од CMT-SBT20B
слика од CMT-SBT20B

Спецификации

CMT-SBT20 има класичен дизајн од три кутии што изгледа одлично и овозможува одделно поставување за поширок стерео звук. Тој нуди и повеќе од очекуваното, како поврзување со еден допир преку NFC за безжична репродукција на музика преку Bluetooth®, за да можете да ја слушате истата музика и надвор и внатре во домот. Извлечете максимум од омилените содржини со репродукцијата на CD дискови, FM радио и поврзувањето преку USB. Без разлика каде е вашата музика, CMT-SBT20 може да ја репродуцира.
  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • USB уреди, репродукција од Walkman® и полнење

  • Вграден FM радио приемник

  • Вкупна моќност од 12 W

  • Mega Bass за динамички звук

Големина на звучникот
8 см
Излезна моќност
Вкупно 12 W

Што има во пакетот

Кабел за наизменична струја, FM графитна антена, Далечински управувач:, Држачи за звучници 4*2, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина