HI-FI СИСТЕМ СО BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Сите спецификации и функции

CMT-SBT100 / SBT100B

Звук

Вид на звучникот
2-системски(вуфер+високотонец)
Излезна моќност
Вкупно 50W(S-Master)

Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
290 x 106 x 221 см
Тежина
2,6 кг

Безжични врски

NFC
ДА

Интерфејс

Влезни и излезни приклучоци
USB приклучок (1), Аналоген аудио влез (1), Излез за слушалки (1), Излезна моќност на предни звучници (2)

Bluetooth®

Фреквентен опсег
87,5 - 108,0 MHz/50KHz (FM), 531-1602KHz/9KHz (AM)

Општи карактеристики

Далечински управувач:
RM-AMU171

Еколошки, заштеда на енергија

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)
недостапно
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)
0.4W
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци
2,0 W (Bluetooth®) / 2,0 W (сите приклучоци и мрежи поврзани)
Режимот на подготвеност е активиран
По 15 минути
Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци
По 15 минути (Bluetooth®)
Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)
Променете го режимот на подготвеност со Bluetooth® во „OPTION“ (BT STBY -> ВКЛУЧЕНО/ИСКЛУЧЕНО).

Што има во пакетот

  • Антена(и) (FM/AM сè-во-едно)
  • Батерија (големина/тип) (AA/батерија со суви ќелии)
  • Далечински управувач:
  • Кабел за звучници
  • Држачи за звучници
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Placeholder

Функции

Кажете им збогум на заплетканите кабли

Безжично проследување на музика од паметни телефони, лаптопи и други уреди преку Bluetooth®

Уживајте со висококвалитетно проследување преку Bluetooth®

Поддршката за AAC и apt-X кодеци значи дека ќе добиете подобар квалитет на звукот отколку со стандардниот Bluetooth® звук

Слика од Hi-Fi систем со BLUETOOTH® технологија

Слушање со еден допир за моментално репродуцирање музика

Технологијата NFC (поле за комуникации во близина) ја елиминира потребата од поврзување со кабли и сложените постапки за поставување. Само допрете го вашиот паметен телефон или друг уред* со NFC до ознаката N на куќиштето и почнете да слушате музика. Немате NFC? Нема проблем. Уредите можете да ги впарите и рачно во поставките за Bluetooth®. *Погледнете компатибилни уреди

Пронајдете компатибилни уреди

Почувствувајте го басот со функцијата за засилување на басот

Од класичен фанк до дабстеп, уживајте во порезонантен и целосен звук со функцијата за засилување на басот

Изглед кој е подеднакво добар со звукот

Едноставен и елегантен дизајн кој нуди чувство на стил во секоја просторија во куќата

Дајте им нова енергија на CD дисковите

Вградениот CD плеер поддржува CD, CD-R и CD-RW дискови и функции за мешање, повторување и програмирање, за контрола при слушањето

Слушајте DAB/DAB+ радио

Брз и едноставен пристап до огромен избор на DAB и DAB+ дигитални радио станици со 20 мемории за станици

Извлечете го најдоброто од вашиот MP3 плеер

Поврзете го вашиот дигитален музички плеер во приклучокот за аудио влез на едноставен начин (кабелот не се испорачува) и уживајте во MP3 песни со Hi-Fi квалитет на звук