Слика од Hi-Fi систем со BLUETOOTH® технологија
Слика од Hi-Fi систем со BLUETOOTH® технологија
Слика од Hi-Fi систем со BLUETOOTH® технологија
Слика од Hi-Fi систем со BLUETOOTH® технологија
Слика од Hi-Fi систем со BLUETOOTH® технологија
Проследување на звук

Домашен аудио систем со безжично поврзување преку NFC и Bluetooth®

Заборавете на каблите - отсега ќе можете да проследувате музика директно од паметен телефон кон вашиот аудио систем. Со безжичното поврзување преку NFC и Bluetooth®, можете да уживате во омилените песни со звук од 50W кој ќе ја исполни просторијата. Достапен е и CD плеер, со кој никогаш нема да ги заборавите класичните песни од вашата CD колекција.

Слушање со еден допир преку NFC
Сè што е потребно е еден допир

Нема потреба од впарување. Само допрете го вашиот паметен телефон или таблет уред кој поддржува NFC до аудио системот и започнете да ги слушате омилените мелодии кои ќе ја исполнат вашата просторија со богат звук.

Звук со вкупна моќ од 50W

Максимална моќ за вашиот звук

Уживајте во звук од 50W кој ја исполнува просторијата со вградени S-Master R дигитални засилувачи за јасни високи тонови и 2-системски звучници со бас рефлекс кои нудат бас со огромна моќ.

Безжично поврзување преку Bluetooth®
Безжично поврзување преку Bluetooth®

Проследувајте музика безжично од уреди со Bluetooth®.

USB приклучок за MP3 репродукција
USB влез

Поврзете го вашиот MP3 плеер или лаптоп преку USB и добијте звук веднаш.

Радио приемник FM / AM
Радио приемник FM / AM

Слушајте ги вашите омилени секојдневни радио емисии со диџеи.

Спецификации и функции

  • Аудио систем од 50W

  • Проследувајте безжично преку NFC™ и Bluetooth®

  • USB влез за репродукција на MP3

  • CD-RW плеер

  • FM приемник

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина