СÈ-ВО-ЕДНО АУДИО СИСТЕМ CMT-S30IP

Компактен Hi-Fi систем кој ви овозможува да уживате во голем опсег на извори на музика

CMTS30IP.CEL

Аудио систем од 10W со CD, FM/AM приемник, USB и поврзување на iPod/iPhone преку USB

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница