Слика од Безжични слушалки EXTRA BASS™ WH-XB700
Слика од Безжични слушалки EXTRA BASS™ WH-XB700
Слика од Безжични слушалки EXTRA BASS™ WH-XB700
Слика од Безжични слушалки EXTRA BASS™ WH-XB700
Слика од Безжични слушалки EXTRA BASS™ WH-XB700
Слика од Безжични слушалки EXTRA BASS™ WH-XB700
Спецификации и функции
Уживајте во басот. Слушалките EXTRA BASS™ WH-XB700 нудат комбинација од моќен звук со EXTRA BASS™ и јасни вокали, поврзување преку Bluetooth®, долго траење на батеријата, елегантен дизајн и секојдневна удобност и практичност.
  • EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук

  • Слушање со еден допир преку технологијата Bluetooth® и NFC

  • Траење на батеријата до 30 часа и брзо полнење

  • Тенок дизајн и долготрајна удобност при слушањето

  • Вграден микрофон за повици без користење на раце

Звучник
30мм (тип на купола)
S-Master HX
Не
Фреквентен одзив
5 Hz - 22.000 Hz (JEITA)
Фреквентен одзив(комуникација преку Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
Пасивно функционирање
Да
NFC
Да
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина