ЛЕНТА ЗА НА ГЛАВА

Безжични слушалки WH-L600 за дигитален опкружувачки звук

WH-L600
Слика од Безжични слушалки WH-L600 за дигитален опкружувачки звук
Слика од Безжични слушалки WH-L600 за дигитален опкружувачки звук
Слика од Безжични слушалки WH-L600 за дигитален опкружувачки звук
Слика од Безжични слушалки WH-L600 за дигитален опкружувачки звук
Слика од Безжични слушалки WH-L600 за дигитален опкружувачки звук
Слика од Безжични слушалки WH-L600 за дигитален опкружувачки звук
Слика од Безжични слушалки WH-L600 за дигитален опкружувачки звук
Слушајте звук како во кино низ целата куќа, не само од креветот 

WH-L600 опкружувачки звук како во кино за да уживате во сите содржини што ги гледате или слушате. Режимите на звук ги подобруваат филмовите, дијалозите, игрите и спортот, а безжичниот опсег за слушање од 30 м ви нуди слобода за движење. 

Уживајте во звук како во кино

Напредните функции, како режимот за кино, се создадени со поддршка на Sony Pictures Entertainment (SPE). Режимот за кино создава реалистично доживување како во кино, со комбинација од уникатната технологија Virtual Phones (VPT) на Sony и виртуелното звучно поле што се основа врз анализа направена со престижното студио за снимање звук на SPE што се користи при снимањето на големите филмски хитови.

Приказ на слушалките WH-L600 од предната страна
Слушалки WH-L600 на држач за полнење
Режими на звук што одговараат на вашата забава

Уживајте повеќе во филмовите со режимот за кино и забавувајте се повеќе со игрите благодарение на режимот за игри создаден од инженерите на Playstation. Режимот за спорт овозможува да се чувствувате како да сте покрај теренот, а со режимот за глас ќе ги слушнете сите дијалози.

Бидете во центарот на случувањата со Dolby Audio

Уживајте во кристално јасен опкружувачки звук со 7.1 кан. како во кината што го создава Dolby Audio.

Dolby Audio
Слушајте сè со звучниците од 40 мм 

Добијте повеќе од сите содржини што ги гледате со звучниците од 40 мм во вид на купола што нудат длабок бас и широк фреквентен опсег. 

Домет од 30м
 Реалистичен звук што ќе ве воодушеви

Големиот безжичен опсег од 30 метри ви овозможува да бидете поврзани дури и кога ќе излезете од собата. 

Батерија што трае 17 часа
Долгo траење на батеријата

Уживајте во долготрајно слушање со батеријата што трае до 17 часа. Кога преостанува малку енергија во батеријата, ставете ги слушалките на сигурниот држач и таа автоматски ќе почне да се полни. 

Повеќе влезови за звук

Држачот за полнење на WH-L600 има повеќе влезови за звук за лесно поврзување уреди како вашиот телевизор, Blu-ray-плеер и конзоли за игри. Може да го поврзете преку стерео кабел од 3,5 мм, оптички дигитален кабел и HDMI-кабел.

повеќе влезови за звук
WH-L600 со лесен дизајн
Создадени за удобност 

Лесниот дизајн на WH-L600 е совршен за долготрајно слушање. Поради прекрасното уживање во звукот ќе заборавите дека воопшто носите слушалки.

Спецификации и функции

WH-L600 нудат опкружувачки звук како во кино за да уживате во сите содржини што ги гледате или слушате. Режимите на звук ги подобруваат филмовите, дијалозите, игрите и спортот, а безжичниот опсег за слушање од 30 м ви нуди слобода за движење.
  • Прекрасен опкружувачки звук со режим за кино

  • Четири режими на звук за подобри филмови, дијалози, игри и спорт

  • Безжичен опсег до 30 м за слобода при слушањето и гледањето

  • Долготрајно слушање со батеријата што трае до 17 часа

  • Лесен дизајн за удобно слушање

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина