СЛУШАЛКИ

Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум

WH-H910N

Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум

redorangegreenblueblack

Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум
Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум
Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум
Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум
Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум
Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум
Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум
Слика од Слушалки WH-H910N h.ear on 3 Wireless со поништување на шум
Спецификации и функции
Обоете ги вашите денови со прекрасна музика. Овие слушалки за на глава h.ear on 3 Wireless со поништување на шум се достапни во избор од две бои што совршено ќе одговараат на вашиот стил. Уживајте во повеќе музика и поголема удобност со висококвалитетен звук како од музичко студио, дигитално поништување на шум со технологија за два сензори за шум, приспособлива контрола на звукот за паметно слушање и потенок и поелегантен дизајн.
  • Компатибилност со звук со висока резолуција

  • Дигиталното поништување на шум и режимот за амбиентален звук ви овозможуваат да контролирате што слушате

  • Висококвалитетен безжичен звук преку технологиите BLUETOOTH® и LDAC™

  • Тенки, лесни и удобни за целодневно слушање

  • Прилагодете го вашиот звук со помош на апликацијата Sony | Headphones Connect

Звучник
25 мм (тип на купола)
DSEE HX
Да
Влез(ови)
Мини стерео приклучок
Фреквентен одзив
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Фреквентен одзив(комуникација преку Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC семплирање со 96 kHz, 990 kbps)
Фреквентен одзив (активен режим) 
5 Hz - 40.000 Hz
Пасивно функционирање
Да
NFC
Да
Должина на кабел
Прибл. 1,2 м
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина