h.ear on 2 Wireless NC

Ваш стил, ваш звук и ваш свет.

WHH900NR.CE7

Слушалки за поставување преку уво со звук со висока резолуција, поврзување преку BLUETOOTH® и поништување на шум.

Боја

Темна црвена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница