Прескокни до содржина
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Слика од h.ear on 2 Wireless NC
Спецификации и функции
Уживајте во повеќе музика, поголема удобност и бои што одговараат беспрекорно на вашиот стил. Слушалките h.ear on 2 Wireless NC нудат звук со висока резолуција за врвен квалитет и подобро проследување преку BLUETOOTH® со LDAC™. Дигиталното поништување на шум може да го блокира надворешниот свет или да ги пропушти звуците што сакате да ги слушнете.
  • Компатибилност со звук со висока резолуција

  • DSEE HX™ го подобрува квалитетот на компресираната музика приближно до звук со висока резолуција

  • Дигиталното поништување на шум и режимот за амбиентален звук ви овозможуваат да контролирате што слушате

  • Контролен панел со сензор на допир за едноставно ракување

  • Прилагодете го вашиот звук со помош на апликацијата Sony | Headphones Connect

Звучник
40 мм, во вид на купола (CCAW звучна намотка)
Фреквентен одзив
5 Hz-40.000 Hz
Должина на кабел
Прибл. 1,2 м

Што има во пакетот

Футрола за носење, Кабел за слушалки (прибл. 1,2 м, жици од OFC, позлатен мини стерео приклучок), Кабел за USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина