h.ear on 2 Mini Wireless

Ваши бои, компактна форма.

WHH800R.CE7

Слушалки за поставување преку уво што се преклопуваат и нудат звук со висока резолуција, поврзување преку Bluetooth®, LDAC™ и DSEE HX™.

Боја

Темна црвена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница