Прескокни до содржина
Слика од h.ear on 2 Mini Wireless
Слика од h.ear on 2 Mini Wireless
Слика од h.ear on 2 Mini Wireless
Слика од h.ear on 2 Mini Wireless
Слика од h.ear on 2 Mini Wireless
Слика од h.ear on 2 Mini Wireless
Слика од h.ear on 2 Mini Wireless
Слика од h.ear on 2 Mini Wireless
Спецификации и функции
Понесете го вашиот стил и вашиот звук каде и да одите. Слушалките h.ear on 2 Mini Wireless се одликуваат со неверојатен звук со висока резолуција и подобро проследување преку BLUETOOTH® со LDAC™. Тие се компактни и лесни за практично носење и се испорачуваат во повеќе бои што беспрекорно одговараат на вашиот стил.
  • Компатибилност со звук со висока резолуција

  • DSEE HX™ го подобрува квалитетот на музиката приближно до звук со висока резолуција

  • Компактен дизајн на преклопување за практично носење

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC™ со еден допир

  • Прилагодете го вашиот звук со помош на апликацијата Sony | Headphones Connect

Звучник
40мм (во вид на купола)
Фреквентен одзив
5 Hz-40.000 Hz
Должина на кабел
1,2м

Што има во пакетот

Футрола за носење, Кабел за поврзување, Кабел за USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина