Прескокни до содржина
Слика од Безжични слушалки со поништување на шум CH700N
Слика од Безжични слушалки со поништување на шум CH700N
Слика од Безжични слушалки со поништување на шум CH700N
Слика од Безжични слушалки со поништување на шум CH700N
Слика од Безжични слушалки со поништување на шум CH700N
Спецификации и функции
Безжични слушалки со поништување на шум за долготрајно слушање. Притиснете го и задржете го копчето NC за да активирате AINC што ќе го прилагоди поништувањето на шум според вашето опкружување и ќе овозможи поништување на шум во период од 50 часа при слушање преку кабел.
  • Поништувањето на шум се прилагодува кон вашето опкружување со едно притиснување на AINC

  • Безжично проследување преку BLUETOOTH® со NFC™ со еден допир

  • Долготрајно слушање со батерија што трае до 35 часа и брзо полнење

  • Слушајте повеќе детали со звучникот од 40 мм

  • Вграден микрофон за повици без користење на рацете и управување на гласовниот помошник

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина