Слика од Безжични слушалки WH-CH400
Слика од Безжични слушалки WH-CH400
Слика од Безжични слушалки WH-CH400
Слика од Безжични слушалки WH-CH400

Функции

NFC и Bluetooth®

Благодарение на технологијата NFC (поле за комуникации во близина), сложените поставувања се дел од минатото. Само допрете ја ознаката N на куќиштето со одредени уреди што поддржуваат NFC за да ги поврзете брзо и лесно, а потоа започнете со проследување содржини преку безжична врска Bluetooth®. Немате NFC? Нема проблем. Ќе можете рачно да поврзете слушалки со Bluetooth® во менито со поставки на вашиот уред.

Траење на батеријата до 20 часа

Репродуцирајте музика со батеријата што трае дури до 20 часа.

Проследувајте квалитетен звук цел ден

Слушајте ја вашата музика со јасен звук преку звучници од 30 мм.

Едноставни разговори без користење на рацете 

Разговарајте слободно со лесното воспоставување повици без користење на рацете, благодарение на вградениот микрофон. Не е потребно ни да го извадите телефонот од вашиот џеб.

Компатибилност со гласовен помошник 

Со притиснување на едно копче може да се поврзете со гласовниот помошник на вашиот паметен телефон за да добиете насоки, да репродуцирате музика и да комуницирате со контактите.

Едноставно ракување со копчињата

Користете ги копчињата за репродукција, запирање или прескокнување песни и прилагодување на јачината на звукот.

Изберете ја вашата боја

Изберете ја и носете ја бојата што најмногу ви одговара. Изберете помеѓу црна, црвена, сива или сина боја.

Спецификации

Уживајте во висококвалитетен звук од безжични слушалки. Проследувајте музика цел ден со поврзување преку BLUETOOTH® и NFC со еден допир, батерија што трае до 20 часа, како и лесно воспоставување повици без користење на рацете и гласовни команди од вашиот паметен телефон.
  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • Траење на батеријата до 20 часа

  • Неодимиумски звучници од 30 мм за динамички звук

  • Компатибилност со паметни телефони и повици без користење на рацете

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина