БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ WH-1000XM3

Задлабочете се во тишината уште повеќе со подобреното поништување на шум што е водечко во индустријата и кое ви овозможува полично доживување при слушањето.

WH1000XM3S.CE7

Слушалки за звук со висока резолуција, лента за на глава, поништување на шум што е водечко во индустријата и контрола на амбиенталниот звук.

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница