БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ 1000XM2

Безжични слушалки со лента за на глава и дигитално поништување на шум што е водечко во индустријата.

WH1000XM2N.CE7

Слушалки за звук со висока резолуција, лента за на глава, поништување на шум што е водечко во индустријата и паметно слушање со паметни автоматски поставки.

Боја

Златна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница