Слика од Безжични слушалки MDR-ZX330BT
Слика од Безжични слушалки MDR-ZX330BT
Слика од Безжични слушалки MDR-ZX330BT

Спецификации и функции

Танцувајте како никој да не ве гледа со безжичните Bluetooth® слушалки MDR-ZX330BT. Поврзете се со одредени паметни телефони со функцијата за слушање со еден допир преку NFC, а потоа движете се слободно без разлика каде се наоѓате, без заплеткување на кабелот или неудобност. Меките обложени ушни перничиња го апсорбираат притисокот за да можете да слушате подолго.
  • Полесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • звучник од 30мм

  • Траење на батеријата до 30 часа

  • Се полни преку USB, кабелот е вклучен

Звучник
30 мм, тип на купола
Фреквентен одзив
20 Hz-20.000 Hz
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат