Слика од Безжични слушалки MDR-ZX220BT
Слика од Безжични слушалки MDR-ZX220BT
Слика од Безжични слушалки MDR-ZX220BT
Слика од Безжични слушалки MDR-ZX220BT
Слика од Безжични слушалки MDR-ZX220BT

Спецификации и функции

  • Полесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • звучник од 30мм

  • До 8 часа репродукција

  • Се полни преку USB, кабелот е вклучен

Фреквентен одзив
20 Hz-20.000 Hz
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат