СЛУШАЛКИ ЗА ЗВУК СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА MDR-Z7 

Беспрекорен звук, изглед и удобност

MDRZ7.AE

Врвни слушалки со извонредно висока фреквенција од 100kHz, звучник од 70мм со LCP и целосен метален дизајн 

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница