Прескокни до содржина
Слика од Слушалки XD150
Слика од Слушалки XD150
Спецификации
  • звучник од 40мм

  • Моќен неодимиумски магнет од 360kJ/m

  • Кабел од 2м

  • Ушни перничиња од уретан со изглед на кожа

Звучник
40 мм, динамички
Фреквентен одзив
12–22.000Hz
Капацитет
1000mW(IEC)
Должина на кабел
2 м

Што има во пакетот

Инструкции за користење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина