MDR-XB950N1

Слушајте го само басот

Задлабочете се во звукот со нашите први безжични EXTRA BASS™ слушалки со поништување на шум.

ЛЕНТА ЗА НА ГЛАВА

Безжични слушалки MDR-XB950N1 со EXTRA BASS™ и поништување на шум

MDR-XB950N1
Слика од Безжични слушалки MDR-XB950N1 со EXTRA BASS™ и поништување на шум

greenblack

Уживајте во басот

EXTRA BASS™ ги засилува сите ниски фреквенции и ја збогатува секоја песна со моќен ритам. Само допрете го копчето за ефекти на басот и тоа е сè.

Отстранете го шумот

Стишете го светот околу вас. Дигиталното поништување на шумот го елиминира амбиенталниот шум за да слушате повеќе детали во секоја песна. Сега сте само вие и музиката.

Долготрајна безжична слобода

Слушајте безжично преку технологијата BLUETOOTH® со впарување со еден допир преку NFC™ до 22 часа, дури и кога се вклучени EXTRA BASS™ и поништувањето на шум.

Прилагодете ги детално

Поставете совршен звук за секоја песна. Апликацијата Headphones Connect од Sony овозможува прилагодување на нивоата на бас и ви нуди однапред поставени параметри за звук во надворешна сцена, клуб, сала или арена.

На секое место и во секое време

Слушајте удобно со часови благодарение на меките и обложени ушни перничиња и спакувајте ги лесно во вашата торба благодарение на дизајнот на преклопување.

Спецификации и функции

Задлабочете се во звукот со нашите први EXTRA BASS слушалки со поништување на шум.
  • EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук

  • Висококвалитетен звук преку безжичната технологија Bluetooth®

  • Технологија за дигитално поништување на шум

  • Оптимизирајте ги поставките за звук со апликацијата Headphones Connect од Sony

  • Траење на батеријата до 22 часа

Звучник
40 мм, купола
Фреквентен одзив
20 Hz-20.000 Hz (ВКЛУЧЕНО НАПОЈУВАЊЕ)(жично)
Должина на кабел
Прибл. 1,2 м (со испорачаниот кабел за слушалки)

Што има во пакетот

Футрола за носење, Кабел за поврзување: ДА Кабел за слушалки (прибл. 1,2 м, мини стерео приклучок), Кабел за USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина