БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ MDR-XB950B1 СО EXTRA BASS™

Сите спецификации и функции

MDR-XB950B1

Општи карактеристики

Вид на слушалки
Затворени, динамички
Звучник
40 мм, купола
Контрола на јачина на звук
Да
Време на користење
Макс. 18 часа
Време на полнење
Прибл. 4 часа
Начин на носење
Околу уво

Опции на бои

black

Што има во пакетот

  • Кабел за поврзување: ДА Кабел за слушалки (прибл. 1,2 м, мини стерео приклучок)
  • Кабел за USB
Placeholder

Функции

Слика од Безжични слушалки MDR-XB950B1 со EXTRA BASS™

Бас кој ќе ве воодушеви

Почувствувајте повеќе од ритамот. EXTRA BASS™ ги засилува ниските фреквенции за да добиете длабока моќ за секоја песна. Само допрете го копчето и тоа е сè.

Слика од Безжични слушалки MDR-XB950B1 со EXTRA BASS™

Долготрајна безжична слобода

Слушајте безжично преку технологијата BLUETOOTH® со впарување со еден допир преку NFC™ до 18 часа, дури и со вклучен EXTRA BASS™.

Слика од Безжични слушалки MDR-XB950B1 со EXTRA BASS™

Sony | Апликација Headphones Connect

Поставете совршен звук за секоја песна. Апликацијата Headphones Connect од Sony овозможува прилагодување на нивоата на бас и ви нуди однапред поставени параметри за звук во клуб, сала, арена или надворешна сцена.

Слика од Безжични слушалки MDR-XB950B1 со EXTRA BASS™

Избор на бои

Изберете помеѓу црна, црвена или сина боја според вашиот стил.