MDR-XB950B1

Безжичен и слободен

Слушајте ги омилените песни со нова длабочина со EXTRA BASS™ и слушајте преку безжичната технологија BLUETOOTH® до 18 часа.

Бас кој ќе ве воодушеви

Почувствувајте повеќе од ритамот. EXTRA BASS™ ги засилува ниските фреквенции за да добиете длабока моќ за секоја песна. Само допрете го копчето за ефекти на басот и тоа е сè. 

Долготрајна безжична слобода

Слушајте безжично преку технологијата Bluetooth® со впарување со еден допир преку NFC™ до 18 часа, дури и со вклучен EXTRA BASS™.

Прилагодете ги детално

Поставете совршен звук за секоја песна. Апликацијата Headphones Connect од Sony овозможува прилагодување на нивоата на бас и ви нуди однапред поставени параметри за звук во надворешна сцена, клуб, сала или арена.

Избор на бои

Изберете помеѓу црна, црвена или сина боја според вашиот стил.

Спецификации и функции

Слушајте ги омилените песни со нова длабочина со EXTRA BASS™ и слушајте безжично преку безжичната технологија Bluetooth® до 18 часа.
  • EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук

  • Висококвалитетен звук преку безжичната технологија Bluetooth®

  • Оптимизирајте ги поставките за звук со апликацијата Headphones Connect од Sony

  • Траење на батеријата до 18 часа

  • Се полни преку USB, кабелот е вклучен

ЗВУЧНИК
40 мм, купола

Што има во пакетот

Кабел за поврзување: ДА Кабел за слушалки (прибл. 1,2 м, мини стерео приклучок), Кабел за USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина