EXTRA BASS СЛУШАЛКИ XB950AP ЗА КОРИСТЕЊЕ СО ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ

Од длабок бас до брзи разговори, само со едно движење на прстот

MDRXB950APB.CE7

Extra bass слушалки со засилување на басот, контрола на одзив за ритамот и дизајн со преклопување и завртување 

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница