MDR-XB650BT

Басот е важен

Слушалките MDR-XB650BT нудат комбинација од длабок и моќен EXTRA BASS™ звук, безжична слобода и долготрајна удобност при слушањето.

Почувствувајте ја моќта на EXTRA BASS

Иновативната технологија EXTRA BASS е скроена за музика за танцување и нуди длабок и моќен бас.

Бас со поголема длабочина

Како дел од производите од палетата EXTRA BASS, овие слушалки имаат технологија за засилување на басот. Таа овозможува акустично изолирање за да се добие извонредна изолација на звукот и брз одзив на басот. 

Репродуцирајте насекаде и подолго

Поголемата издржливост на батеријата ви нуди подолго слушање до 30 часа со извонреден звук. Исто така, можете да уживате во безжично поврзување и да слушате со еден допир преку NFC и Bluetooth®.

Удобно слушање

Компактниот и лесен дизајн на слушалките MDR-XB650BT не само што нуди долготрајна удобност при слушањето, туку помага и во оптимизирање на басот.

Прилагодлива лента за на глава
Создадени за бас

Прилагодливата структура на лентата за на глава е оптимизирана за репродукција со длабок бас и овозможува стабилно поставување со кое се минимизираат вибрациите предизвикани од моќните удари на басот.

Слушалки со дизајн на вртење
Формата се спојува со функцијата

Меките и обложени ушни перничиња овозможуваат практично херметичка изолација за директен пренос на басот. Кога не ги користите слушалките, можете да ги завртите за лесно пакување.

Спецификации и функции

Слушалките MDR-XB650BT нудат моќен и квалитетен звук со EXTRA BASS во комбинација со слобода за безжично поврзување и долготрајна удобност.
  • EXTRA BASS за длабок и моќен звук

  • Слушање со еден допир преку Bluetooth® и NFC™

  • Неодимиумски звучник од 30 мм, ексклузивен за EXTRA BASS

  • Траење на батеријата до 30 часа

  • Слушалки што се вртат за полесна преносливост

Звучник
30 мм
Фреквентен одзив
20 Hz-20.000 Hz
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина