Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Слика од Слушалки EXTRA BASS™ MDR-XB550AP
Впечатлив стил, моќен бас

Почувствувајте ја музиката со моќта на EXTRA BASS™. Изберете една од петте живописни бои која најмногу ви одговара на стилот.

Лого за EXTRABASS
Слушајте подлабоки тонови

Уживајте во моќен и длабок звук за секоја песна со EXTRA BASS.

Микрофон и контроли на кабелот
Лесно менување

Преминете од музика на повици со допир на едно копче со далечинскиот управувач и микрофонот на кабелот.

Басот е најважен

Задлабочете се во богати моќни ниски тонови. EXTRA BASS ги подобрува сите ниски фреквенции за длабок и еуфоричен бас.

Создаден за да ви одговара

Изберете помеѓу црна, црвена, сина, зелена и сиво-бела боја според вашиот стил.

Нагласен стил и мек допир

Уживајте во удобно слушање со часови со меки и обложени ушни перничиња и прилагодлива метална лента за на глава. Слушајте со стил со модерниот и елегантен дизајн.

Одговарајте на повици, менувајте песни

Променете го звукот што го слушате со неколку притиснувања на копчињата. Далечинскиот управувач и микрофонот во кабелот ви овозможуваат да прескокнувате песни и да одговарате на повици преку слушалките.

Спецификации и функции

Почувствувајте ја музиката со моќта на EXTRA BASS. Изберете една од петте живописни бои која најмногу ви одговара на стилот.
  • EXTRA BASS за длабок и моќен звук

  • Далечински управувач и микрофон на кабелот кои се компатибилни со паметни телефони

  • Прилагодлива метална лента за на глава за совршено поставување

  • Обложени ушни перничиња за потполна удобност

  • Изберете една од 5-те бои која најмногу ќе одговара на вашиот стил

Звучник
30мм (тип на купола)
Фреквентен одзив
5Hz-22.000Hz
Должина на кабел
Прибл. 1,2 м
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина