Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF865RK
Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF865RK
Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF865RK
Вие, вашата забава и ништо друго

Уживајте во омилените филмови и игрите без пречки. Безжичните слушали со поништување на шумот ќе ви овозможат да се задлабочите во доживувањето.

Бас со кој ќе ја почувствувате секоја сцена

Слушнете ги сите звуци со динамични детали преку слушалките кои имаат поголеми звучници од 40мм во однос на стандардните. Звучниците нудат длабок бас и широк фреквентен опсег.

Слушалки со поништување на шумот
Блокирајте го надворешниот свет

Забавувајте се без да ви биде одвлекувано вниманието. Технологијата за поништување на шумот нуди репродукција на почист звук, блокирајќи ги амбиенталните шумови кои ви пречат за целосна фокусираност.

Опсег на безжично слушање од 100м

Движете се низ куќата или земете храна без ништо да пропуштите. Добијте опсег на безжично слушање од 100м и никогаш повеќе не притиснувајте пауза.

Опсег на безжично слушање од 100м
Траење на батерија од 25ч
Исклучително долго траење на батеријата

Гледајте 25 часа филмови пред да мора да ја наполните батеријата.

Спецификации и функции

  • Безжични слушалки од затворен тип, со домет до 100м

  • Систем за намалување на шумот за репродукција на почист звук

  • Звучникот од 40мм обезбедува широк фреквентен опсег

  • Вградено автоматско бирање на фреквенција за висококвалитетен пренос

  • Слушајте подолго благодарение на траењето на батеријата до 25ч

Звучник
40 мм
Фреквентен одзив
10–22.000Hz
Должина на кабел
Извинете, овие податоци не се достапни.

Што има во пакетот

Адаптер со универзален приклучок, AC адаптер за напојување (100-240 V), Кабел за поврзување (1 м, мини стерео приклучок x2), Гарантен лист

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина