СЛУШАЛКИ ЗА ДОМАШНА ЗАБАВА MDR-RF855RK

Проследувајте чист безжичен звук за телевизија, филмови и слично

MDRRF855RK.EU8

Безжични слушалки од затворен вид со батерии на полнење, неодимиумски звучник од 40мм и држач за полнење

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница