Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF855RK
Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF855RK
Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF855RK
Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF855RK
Безжичен личен систем за звук

Проследувајте телевизија, филмови и забавни содржини со чист безжичен звук. Безжичните слушалки со затворен дизајн создаваат контролирано аудио опкружување.

Слобода на движење

Станете од троседот без да мора да ги вадите слушалките, благодарение на безжичниот пренос. Со дометот на слушање од 100м, вие ќе можете да се движите низ целата куќа.

Опсег на безжично слушање од 100м
Слушнете ги сите звуци

Со остриот звук вашите омилени драмски или спортски програми ќе звучат многу пореалистично. Големите неодимиумски звучници од 40мм ќе ви овозможат слушање на резонантен бас.

Стилски држач за полнење
Стилски држач за полнење

Држачот нуди едноставен начин за полнење и чување на слушалките.

Траење на батерија од 18ч
Траење на батерија од 18ч

Добијте користење од 18 часа пред да биде потребно полнење.

Контролирајте ја јачината на звукот на слушалките
Контролирајте ја гласноста без дал. упр.

Со контролата на јачината на звукот на слушалките нема потреба да станувате.

Спецификации и функции

  • Безжичен пренос, со максимален домет од 100м

  • Практичен држач за полнење

  • Моќен звучник од 40мм со дијафрагма од неодимиум

  • Траење на батеријата од 18ч или, пак, 28ч со алкалните батерии на Sony

  • Мека заштита за главата и удобни ушни перничиња

Што има во пакетот

RF стерео предавател TMR-RF855R, AC адаптер (12 V), Кабел за поврзување (мини стерео приклучок x2), 1 м, Хибридна никел-метал батерија на полнење BP-HP550-11 (550 mAh мин.), Гарантен лист, Инструкции за користење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина