Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF811RK
Слика од RF-безжични слушалки MDR-RF811RK

Спецификации

  • Безжичниот опсег до 100м ви нуди слобода за движење

  • Траење на батеријата до 13 часа

  • Автоматски прилагодлива лента за на глава за удобно слушање

  • Неодимиумски звучници од 40мм за моќен и балансиран звук

  • Фреквентен опсег од 20–20.000Hz

Звучник
40 мм, динамички – тип на купола
Фреквентен одзив
20–20.000Hz
Должина на кабел

Што има во пакетот

Батерија, Адаптер за наизменична струја, Гарантен лист

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина