БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ СО ДИГИТАЛЕН ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК MDR-HW700DS

Задлабочете се во музиката, филмовите и игрите

MDRHW700DS.EU8

Безжични слушалки со 9.1-кан. дигитален опкружувачки звук, режими за ефекти, проследување на 4K, поврзување преку HDMI®

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница