Слика од Слушалки MDR-1RNC со поништување на шум
Слика од Слушалки MDR-1RNC со поништување на шум
Слика од Слушалки MDR-1RNC со поништување на шум
Слика од Слушалки MDR-1RNC со поништување на шум
Слика од Слушалки MDR-1RNC со поништување на шум
Звук ист како оригиналот

Со помош на технологијата за поништување на шумот

Слушалките MDR-1RNC со поништување на шум се изработени за современата музика со помош на водечките музички уметници. Слушајте го моќниот бас и високите тонови како што биле замислени.

Технологија за поништување на шумот
Музика, без одвлекување на вниманието

Не дозволувајте надворешниот свет да ви пречи со технологијата за поништување на шум. Двата сензори на шум намалуваат 99,7% од надворешниот шум со цел ништо да не се испречи помеѓу вас и вашата музика.

Дизајнирани од уметници

Без разлика дали слушате дабстеп, R&B или хаус, слушалките ќе ви ги понудат вистинските фреквенции благодарение на креативното партнерство со изведувачите на Sony Music.

Технологија за дигитално поништување на шум

За да обезбеди прекрасно доживување при слушањето, технологијата за дигитално поништување на шум елиминира 99,7% од амбиенталниот шум, при што се добива појасен звук без пречки.

Дијафрагма од 40мм со течни кристали
Врвни високи ноти

За верна репродукција на вокалите и другите ноти со средно висок опсег, MDR-1R располага со дијафрагма од 50мм со лесни течни кристали и слој од полимер за цврстина и мала тежина.

За долгите часови во студиото

Носете ги MDR-1RNC слушалките по цел ден без да почувствувате неудобност на главата. Слушалките се изработени со ушни перничиња кои го намалуваат притисокот врз ушите за подолго слушање.

Ушни перничиња кои го намалуваат притисокот врз ушите
Слушајте ја само вашата музика
Дизајн со покривање
Изолирање на надворешниот шум

Дизајнот со целосно покривање го филтрира шумот и нуди стабилно поставување.

Споеви со силиконски прстени
Нечујни споеви

Меките силиконски прстени во споевите на слушалките ги минимизираат пречките.

Компатибилност со Apple

Произведени за iPod, iPhone и iPad

Спецификации и функции

  • Креирани со водечки личности од музичката индустрија

  • Дијафрагма од 50мм со течни кристали и слој од полимер

  • Перничињата кои го намалуваат притисокот се дизајнирани за ушите

  • Дизајн кој го изолира увото и овозможува подобро слушање на басот

  • Дизајн кој го изолира увото и овозможува подобро слушање на басот

Што има во пакетот

Торба за носење, Адаптер за употреба во авион, Кабел за поврзување 1,5м/IP кабел 1,2м, Микро USB кабел од 1,5 м, Инструкции за користење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина