ПРЕСТИЖНИ СЛУШАЛКИ MDR-1RBT

Безжичен начин за слушање музика

MDR1RBT.CE7

Безжични слушалки за поставување преку уво создадени со Sony Music Entertainment, со Bluetooth® v3.0, NFC и траење на батеријата до 30 часа

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница