MDR-1ADAC СЛУШАЛКИ СО ВГРАДЕН DAC

Дигитално поврзување преку USB за почист звук со помал шум

MDR1ADACS.CE7

Слушалки со вграден DAC, дигитален засилувач S-Master HX и извонредно висока фреквенција од 100kHz

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница