БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ 1ABT

Реална музика со практично безжично поврзување и контрола на допир

MDR1ABTS.CE7

Престижни слушалки со проследување преку Bluetooth® со највисок квалитет, звучник од 40 мм со LCP и сензор за допир

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница